OVER ONS

This page in English

Scale Model Factory (SMF) is in 2007 gestart met een handvol enthousiaste pioniers die graag in clubverband aan hun modelbouwprojecten wilden werken. Die startersgroep is intussen uitgegroeid naar een levendige vereniging met leden die zich met alle disciplines binnen de plastic modelbouwhobby bezig houden. Ook hebben we een groeiende groep figuurschilders in de gelederen.

 

Bij SMF zijn we van mening dat we, ongeacht wat je specifieke interessegebied binnen de hobby is, altijd iets van andere disciplines kunnen opsteken en op de clubbijeenkomsten delen onze leden  hun kennis dan ook graag. Onze clubavonden zijn dan ook bij uitstek geschikt om je vaardigheden te verbeteren en technieken uit te wisselen. Gezelligheid en plezier in de hobby staan echter voorop.

 

Onze nieuwe thuisbasis is ‘Wijkcentrum De Mortel’, Savoiepad 14, 5627 DX in Eindhoven. Klik hier voor een routebeschrijving

Onze clubavonden vinden elke veertien dagen plaats, op dinsdag in de even weken op de kalender en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.  De bijeenkomsten beginnen om 19:30 uur. Een overzicht van alle clubavonden vind op de agenda pagina.

Als je interesse hebt om lid te worden  bieden we je de gelegenheid om de eerste keer kosteloos een clubavond bij te wonen en de tweede avond betaal je € 3 voor deelname.  Na dit tweede bezoek kun je besluiten om SMF lid te worden  en betaal je de jaarlijkse contributie. 

Wij bezoeken jaarlijks verschillende modelbouwbeurzen in binnen- en buitenland met onze clubstand en organiseren regelmatig demonstraties en workshops en andere evenementen.

 

Scale Model Factory organiseert ook Scale Model Challenge (SMC). Deze internationale beurs geniet wereldwijde bekendheid en we verwelkomen er elk jaar duizenden modelbouwers en figuurschilders uit de gehele wereld.

 

Contactpersonen
Voorzitter: Robert Crombeecke
Secretaris/penningmeester: Arie van Kessel
Coördinator clubavonden: Henry Strijbos
Planning club stand en beurzen: Sjoerd Post

 

Scale Model Factory is trots lid van de World Model Soldier Federation

Pin It on Pinterest

Share This